VEELGESTELDE VRAGEN

Over Miss Marmalade

Wie is Miss Marmalade?


Leuk dat je meer wil weten! Er is meer informatie te vinden op deze pagina.
Wat kan ik op deze website doen?


Deze website is half blog, half webwinkel. Op de Miss Marmalade blog worden posts geplaatst over wat Miss Marmalade bezig houdt. Als je een account hebt, kan je reacties plaatsen, posts bewaren, of zelfs je eigen posts maken!
Wat kan je kopen van Miss Marmalade?


Haar specialiteit is Haute Confiture! Daarnaast maakt zij op bestelling taarten en ze is ook bezig met een nieuwe non-food productenlijn.
Hoe gaat Miss Marmalade met mijn gegevens om?


Alles dat je wil weten staat waarschijnlijk in de Privacyveklaring. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan vooral contact op.

Betalen en Bezorgen

Hoe kan ik betalen bij Miss Marmalade?


Je kan betalen met iDeal, Creditcard en PayPal. Je betalingsgegevens worden veilig verwerkt.
Ik wil een grote hoeveelheid producten bestellen bij Miss Marmalade


Wat fijn om te horen dat je haar producten zo lekker vindt! We verwijzen je graag door naar de contactpagina voor dit soort verzoeken.
Hoelang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?


Miss Marmalade gebruikt PostNL om bestellingen te verzenden. De verwachte bezorgtijd is 1-2 werkdagen. Let wel op dat taarten langer duren, hiervoor neemt Miss Marmalade contact op met je. Wanneer je bestelling is verzonden krijg je een verzendbevestiging met een Track&Trace code.
Hoeveel kost het bezorgen?


Voor bezorgingen onder €25,- kost het bezorgen het standaard PostNL-tarief van €6,50. Vanaf €25,- betalen wij de bezorgskosten voor je.